ANKETA

Ali bi želeli postati podjetnik/-ca ?
 


E-mail

KAJ JE RAZVOJ PODJETJA?

Razvoj podjetja je kontinuiran, ciljno usmerjen proces spreminjanja na boljše in ni omejen zgolj na procese, sestavine in strukture znotraj podjetja, pač pa tudi na spremembe v njegovem okolju, zato ga obravnavamo kot integralno celoto notranjega in zunanjega razvoja. Ob tem lahko govorimo o evoluciji in sposobnosti podjetja ustvarjanja večjih koristi od primerljive konkurence in to z zagotovitvijo strateških uspešnostnih potencialov kot kombinacij ključnih zmožnosti za podjetje.
 

ZAGOTOVITE VAŠEMU PODJETJU PRAVE ZNAČILNOSTI TER MU OMOGOČITE OBSTOJ IN NADALJNI RAZVOJ V OKOLJU  

Za vas smo zato pripravili paket "DINAMIČEN", s katerim vašemu podjetju ustvarite prave značilnosti ZA OBSTOJ IN NADALJNI RAZVOJ v okolju.

 

Paket vsebuje

- analiza stanja z oceno "kondicije" podjetja na naslednjih področjih: finančno-računovodski vidik, management, kultura, poslovni procesi, kupci, učenje, informacijski sistem. 

 - priprava PROGRAMA UKREPOV za izboljšanje "kondicije".

- implementacija ukrepov in kontroling učinkov.

Dodatne informacije na 041 663 433 ali This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  

 

PREMAGAJMO ŽIVLJENJSKI CIKEL PODJETJA !

Z implementacijo ukrepov bo vaše podjetje povzelo prave lastnosti ter prešlo v "idealno evolucijo", premagalo življenjski cikel in postalo brezčasno.

 

 

 

Last Updated on Saturday, 06 July 2013 19:57
 

UMAR-napoved-SLO

BDP (realna rast)
2017: 3,6 %, 2018: 3,2 %

Povprečna inflacija
2017: 1,8 %, 2018: 1,6 %

ZAVOD ZA GOSPODARSTVO, Powered by Joomla!